Q-Global, experts en la tramitació de canvis de categoria d’hotels

21/11/2017

Arribem a finals d’any, i els establiments hotelers ja pensen en la nova temporada. A Q-Global som conscients que és un dels moments més decisius, ja que és l’hora d’analitzar els resultats assolits i d'aplicar canvis que millorin el funcionament del negoci. En aquest sentit, Q-Global ofereix una sèrie de serveis que faciliten la tramitació de documentació vinculada a la requalificació hotelera. De fet, els darrers dies estem ajudant a diversos establiments i els resultats són satisfactoris.

Q-Global s’encarrega de totes les fases de tramitació. Inicialment, elaborem estudis pel canvi de categories d’hotels. Ens assegurem que les modificacions siguin possibles, i quan ho tenim tot preparat, fem la tramitació del registre de turisme. El client que ens contracta sap que s’estalviarà temps i esforços en la gestió de documentació exigida per les administracions públiques. A Q-Global tramitem canvis en diferents camps dels establiments hotelers: denominacions, titularitat, capacitat, grup, modalitat i, evidentment, canvi de categories.

Som coneixedors de la normativa aplicada al sector turístic, i això tranquil·litza als nostres clients. A banda de l’estalvi de temps, treballar amb Q-Global també us garanteix un estalvi econòmic. No només treballem amb preus raonables sinó que també us permetem un estalvi de diners provinents de decisions correctes a l’hora de fer inversions d’acord amb la normativa. Per tant, si estàs pensant en fer una requalificació hotelera, has de saber que Q-Global assegura dos aspcetes indispensables: experiència –des de 2003- i garantia d’èxit.