La reordenació urbanística de les àrees turístiques: camí cap a un turisme sostenible i de qualitat

19/04/2018

La importància que té el turisme de qualitat com a integrador i impulsor del desenvolupament local i motor de l’economia a la Costa Brava, comporta l’adaptació de les destinacions a nous enfocaments i estratègies turístiques alternatives.  

Les poblacions de l’àrea mediterrània no estan preparades per multiplicar la seva població durant determinats períodes de l’any. Una solució per combatre aquesta problemàtica es base en la reordenació urbanística. Aquesta estratègia consisteix en l’estudi de les àrees amb gran afluència turística, obtenint així una estratègia alternativa que posa en valor el paisatge i les infraestructures, recuperant els valors i la identitat mediterrània com a paradigma de la sostenibilitat, apostant per un turisme integrador on l’accessibilitat ocupa un lloc primordial.

Des de Q·Global posem al vostre abast el nostre equip tècnic per dur a terme el desenvolupament de projectes urbanístics i estem disposats a informar-vos i assessorar-vos de manera integral i personalitzada. Podeu contactar amb nosaltres al 972313702 o a través del nostre correu electrònic qglobal@grupcostabravacentre.com.