La importància de la gestió dels residus en el sector hoteler

14/11/2018

Els residus són una de les principals preocupacions de la societat de consum i el seu augment en moltes zones està molt relacionat amb l’oci, l’hostaleria i el turisme.

Tots aquests residus generats, han de ser gestionats d’acord amb la normativa vigent a través de gestors autoritzats. Tanmateix, per tal de gestionar-los cal dur a terme bones pràctiques i realitzar una gestió sostenible i responsable d’aquests que a la llarga ens aportaran beneficis com:.

  • Fomentar la implicació i la col·laboració dels treballador de l’hotel cap a la millora contínua
  • Minimitzar els riscs innecessaris per la salut i el medi ambient.
  • Reduir els costs de gestió dels residus.
  • Millorar la higiene i la neteja de les instal·lacions.

En resum, un tractament eficaç dels residus permetrà no només evitar la contaminació innecessària de l’entorn, sinó també reduir costos del transport i l’eliminació de residus, millorant la imatge de l’establiment davant els clients i la comunitat local on es troba ubicat.

Des de Q•Global som experts en implantació de sistemes de qualitat i medi ambient que t'ajudaran a reduir i millorar la gestió dels consums del teu establiment. Truca ara i demana el teu pressupost sense compromís al telèfon 972 60 00 17 o a través del nostre correu electrònic qglobal@grupcostabravacentre.com.