L'oficina de Turisme de l'Escala, la primera de l'Empordà certificada amb la normativa internacional

15/07/2017

L'Oficina de Turisme de l'Escala ha renovat la seva certificació Q de qualitat turística i s'ha convertit al mateix temps en la primera de l'Empordà que hi afegeix el segell de la norma internacional de qualitat UNE-ISO 14785:2015.

Durant el procés d'auditoria per obtenir aquestes certificacions, s'ha avaluat aspectes relacionats amb el sistema de gestió de qualitat, l'adequació i el funcionament dels recursos humans, les infraestructures i la presentació de serveis per part de l'Agència de Desenvolupament Econòmic i Turístic de l'Escala. En aquest sentit, l'auditor ha valorat especialment l'esforç de l'ADET en l'apartat de noves tecnologies i especialment que la nova web de Turisme incorpori una central de reserves que va més enllà de l'apartat d'allotjament, sinó que disposa també de l'opció de reservar activitats que es fan al municipi.

La regidora de Turisme, Marta Rodeja, remarca que l'obtenció d'aquestes certificacions és "una aposta per la qualitat i el rigor en el servei que es presta als visitants, turistes i empreses del municipi, ja que avalua no tant sols l'atenció al públic, sinó també els sistemes de treball pel que fa a l'oferta turística, tant pública com privada". Destaca també que "el turista cada vegada més mira per la qualitat del destí i el servei que rep a l'hora de decidir-se i, encara més, a l'hora de repetir on passa les seves vacances i, en aquest sentit, la fidelització depèn en gran mesura de la qualitat dels serveis rebuts".