Hotels, energia i medi ambient

15/08/2018

L'augment en l'oferta d'allotjaments, els estàndards de qualitat, la creixent preocupació pel confort i la satisfacció del client en els establiments hotelers han tingut com a conseqüència un augment del consum energètic.          

El cost energètic té cada vegada més influència en els costos operatius dels nostres allotjaments, arribant a ser en molts casos la segona partida pressupostària en importància, després dels costos del personal, ocupant fins a un 20% dels costos de les instal·lacions i entre un 3 i 6% dels costos totals d'explotació.      

Els allotjaments demanen cada vegada més energia per subministrar els serveis i el confort que ofereixen als seus clients. Tanmateix, encara són relativament pocs els hotels que coneixen al detall els seus equips i instal·lacions consumidors d'energia i realitzen controls rigorosos del consum, presentant nivells d'eficiència energètica relativament baixos.

Des de Q•Global som experts en implantació de sistemes de qualitat i medi ambient que t'ajudaran a reduir i millorar la gestió dels consums del teu establiment. Truca ara i demana el teu pressupost sense compromís al telèfon 972 60 00 17 o a través del nostre correu electrònic qglobal@grupcostabravacentre.com.