Els tràmits d’inscripció al Registre de Turisme es fan telemàticament des del 4 de desembre

22/12/2017

Tots els establiments turístics que tinguin previst fer algun canvi i donar-ne coneixement al Registre de Turisme de Catalunya, han de saber que els tràmits només es poden realitzar per via telemàtica. Aquesta mesura, que es porta aplicant des del 4 de desembre, vol facilitar el procés d’inscripció als establiments hotelers, edificis o conjunts d’apartaments turístics, càmpings i establiments de turisme rural.

Si bé és cert que els tràmits d’inscripció es faran telemàticament, cal recordar que els tràmits d’habilitació de l’activitat es seguirà fent com fins ara: dirigint-se als ajuntaments corresponents. Per tal d’introduir canvis al Registre de Turisme de Catalunya, és imprescindible descarregar-se el nou formulari i enviar-lo. Recordem que cal disposar d’un certificat digital de persona física o de persona jurídica, en funció de qui sigui el titular de l’activitat. En cas de persona física, s’accepta la identificació a través del servei idCAT Mòbil.

També us volem recordar que des de Q-Global ens oferim per encarregar-nos de tota la tramitació. Si ets propietari d’un establiment turístic i vols introduir qualsevol canvi, contacta amb nosaltres i t’oblidaràs de fer tota la tramitació. Per qualsevol consulta, no ho dubtis i contacta amb Q-Global. Ens pots trucar al 972 600 017 o bé, enviar-nos un correu electrònic a qglobal@grupcostabravacentre.cat.