Consells d’experts en màrqueting per augmentar les ventes del teu restaurant
Aconseguir que els clients valorin un negoci no és fàcil. A continuació us presentem diversos consells pensats per experts en màrqueting del sector que t'ajudaran a augmentar les vendes al teu restaurant:
• Potenciar el Cross-selling o venda creuada
• Aplicar l'efecte vuit i timeline, és a dir, potenciar ofertes i promocions en els horaris menys freqüentats
• La comunicació com a element primordial per aconseguir l'èxit.
• Mistery Shooper o el client infiltrat en el restaurant
• Posicionament i visibilitat a les xarxes socials
• Personalització digital i atenció al client
• Tenir en compte tendències internacionals i crossover marketiniano.
• Participar en Food Halls o mercats gastronòmics
• Mise en scene (posada en escena): l'aparença física del restaurant i la carta han de captar l'atenció al client a simple vista.
• Oferir un servei amb valor afegit: ex. estar al dia de les tendències gastronòmiques del moment.
Recordeu que a Costa Brava Centre trobareu tècnics que us poden ajudar a formar-vos i a aplicar les tècniques i procediments necessaris per posar en pràctica els consells anteriors.