QUI SOM?

Q-Global és el departament d’assessorament, anàlisi, planificació i gestió turística del Grup Costa Brava Centre nascut  l’any 2003 amb experiència adquirida gràcies a l’aplicació de sistemes de gestió de qualitat total en hotels, càmpings, apartaments turístics, turisme rural, restaurants i altres entitats del sector turístic.

Q- Global està a disposició no només de les empreses privades del sector, sinó també de les administracions públiques que gestionen territoris turístics i altres agents o organitzacions que afecten directament o indirectament el sector i els seus recursos.

Q-Global treballa amb un equip multidisciplinari que combina habitualment dues àrees complementàries en tots els projectes: l’assessorament i la comunicació.

Q-Global té a disposició els diferents experts en disciplines turístiques que formen part dels serveis del Grup Costa Brava Centre: comercials i experts en oferta i demanda turística, experts en la normativa legal i assegurances aplicables al sector, experts en la disciplina laboral, fiscal, comptable, economistes, arquitectes, experts en l’organització d’actes i fires, periodistes i dissenyadors.